Villa Hendrik
tot uw dienst

TECHNISCH BEHEER

Technisch beheer van vastgoed is essentieel. De waarde van het pand is sterk afhankelijk van de staat waarin het verkeert. Als het pand in goede staat is, en er sprake is van verhuur, zal de huurder dit ook als prettig ervaren. Een goede relatie tussen huurder en verhuurder is belangrijk en Villa Hendrik kan u daarbij helpen.

Veel privé-eigenaren van een woning en/of kantoorpand, al dan niet verhuurd, zien op tegen vragen die betrekking hebben op reparatie en/of onderhoud.

Villa Hendrik kan dit voor u verzorgen. Wij kunnen de schakel zijn tussen de huurder en de verhuurder.

De huurder kan direct contact met ons opnemen voor reparatie vragen die wij, afhankelijk van de vraag, direct oppakken en afhandelen. Indien er geen sprake is van een acute reparatie en/of onderhoudsvraag zal dit altijd in overleg met de verhuurder besproken worden. 

De verhuurder bepaalt of, hoe, welke en wanneer de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. Villa Hendrik maakt  met de verhuurder heldere afspraken en legt dit schriftelijk vast. Ook kan Villa Hendrik de verhuurder helpen met het opmaken van een overzicht met betrekking tot de werkzaamheden die, al dan niet periodiek, uitgevoerd moeten worden om daarmee onaangename verrassingen te voorkomen.

Graag komen wij bij u langs voor een inhoudelijk gesprek.


E-mailen
Bellen